Min mormor fyllde 90 igår och då var vi naturligtvis där. Hon blir ju så besviken om man inte tar något så jag skar en flortunn tårtbit och åt grädden och bären och gömde resten i servetten, råkade dock få med en smula marsipan och HERRE GUD va sött det var!
MEN det jag vill komma fram till... Tonårssonen är en riktig gottegris men har skött sig och ätit riktig mat senaste veckorna, han var tvungen att slänga marsipanen, han klarade inte av att äta upp den för den var för söt... :-)
Barnen fick förra veckan i uppdrag att titta i mina LCHF-tidningar/receptböcker och göra matsedel för kommande 4 veckor OCH de ska även laga mat en respektive två gånger själva per vecka.
Igår var det äldste sonens tur att laga maträtt nr. 1 på listan. Det blev hemgjorda fiskbiffar, babyspenat och Erik L's remouladsås. Förvånansvärt gott!
Biffarna innehöll torsk, äggula, majonäs, salt och peppar.
137.1, -1,4 på. 2 veckor. Helt ok kan jag tycka.