Julen har gått bra, planerat fusk med tunnbröd på julafton och lite potatis på juldagen. Annandagen började jag med fettkaffe och ägg och så även idag. Känner att jag samlat på mig vätska men förhoppningsvis så har jag tappat de kilona om ett par dagar. Har druckit vin och ätit lchf-bounty men nåt annat har jag nog inte fuskat i mig vad jag kan minnas.
Det är kallt som attan och lusten att gå ut har totalt försvunnit men om en vecka åker jag till värmen och min plan är att jag ska simma, styrketräna och promenera under de två veckorna för att komma igång och sen köpa ett gymkort när jag kommer hem. Förhoppningsvis vänder det då och blir lite varmare här hemma med.
Hur har er jul varit?
Står åter still i min viktminskning så nu ska jag testa en sak. Normalt dricker jag fettkaffe till frukost, äter lunch och sen middag och efter det inget mer. Jag har fått för mig att jag kanske helt enkelt äter för lite så nu har jag ökat på mitt intag med ett kokt ägg till frukosten. Vad tror ni?
igår blev mycket lyckat! Allt räckte, det blev t.o.m. lite över. Alla var nöjda och glada så jag tror att vi skapat en återkommande tradition! Hur som helst så hade jag även gjort Bounty och fy sjuttsingen va lyckade de blev! Lätta att göra och många blev det. Tror inte att det blir många kolhydrater per sats. Måste kolla upp det. Nu är det dags att lägga denna fru på laddning. Inser helt plötsligt att det bara är 21 dagar tills jag somnar min första kväll på Gran Canaria, Lovely!