Har träningsvärk vilket delvis är positivt men sen så har det trista vädret framkallat fibrovärk i armarna vilket inte är lika positivt.
Det känns trots detta enormt skönt att ha kommit igång med träningen. Jag tror OCH hoppas att jag kommer att fortsätta med den nu, denna gång har jag dessutom familjen med mig och DET underlättar! Dessutom tror jag att jag ska köpa mig 12 v med pt på nätet. Jag får nyhetsbrev från LetsDeal och nu kunde man köpa 12 v för 299- istället för 2999-. Jag kan lägga in länken sen när jag surfar från datorn om någon är intresserad. 
Idag var planen tidigt gympass men jag byter nog plats på dagarna och kör BungyPumppass istället och tar gymmet i morgon istället.
Jag har ingått en pakt med min unge, snygge chef. Vi ska utmana varandra för att peppa till träning så nu är det bara att köra, jag kan ju inte tillåta mig att misslyckas! ;-)
Jag kan säga att jag leder än så länge för han har dragit på sig världens förkylning :-)
 
 
Ställde mig på vågen i morse, 3 v. sen sista vägning efter 2v med vin och inte alltid så perfekt mat och därtill en arbetsvecka med minimalt med sömn. Dessutom så skulle jag sova ikapp mig i helgen men har sovit sämre än nånsin.
Resultat, -0,3kg!
Ligger fortfarande på +1,4kg från mitt lägsta någonsin men känner mig nöjd ändå!