jag inser att jag nog troligast måste shoppa lite kläder nu trots att jag bara nått ett delmål, mina nuvarande jeans är alldeles för stora så idag ska jag slänga iväg en beställning till Bonprix. De har jeans för 129:- så jag tror att jag ska ta mig råd trots att det inte är planerat. Jag tror även att motivationen ökar lite till med byxor i rätt storlek för hur som helst så känner jag mig finare i byxor som sitter där de ska och inte halvägs ner på rumpan eller uppdragna till armhålorna ;-)
vad ska vi äta till middag...?
måste ta mig i kragen och laga mat i helgen så att jag har färdigt i frysen då tillfällen som detta inträffar... Är det någon som har nåt supertips på mat som är god enkel och LCHF?
Hade planerna klara, sonen hade letat fram våffeljärnen och vi köpte färska jordgubbar på väg hem från jobbet... Kom hem och hemma fanns inga barn. De var hos mormor på middag och hon hade bjudit in oss för läääänge sen... Det var bara att knata över och jag grundade med kålsoppa men åt även en våffla=magknip... Hur som helst så känner jag inget sug efter fler iaf. Lär förpesta tillvaron i sovrummet i natt kan jag tänka mig...