Jag har bokat resa för mig och äldste sonen. Tanken var att vi skulle till Turkiet om en månad men oroligheterna där och min kontakt med väggen gjorde att vi bokade av resan men nu har vi bokat en ny fast då blir det Gran Canaria istället. Känns både bra och dåligt, visst hade det varit skönt att få komma iväg till värmen nu i höst men samtidigt så är det betydligt kallare i januari så det blir nog bättre att åka då. Hur som helst så känns det bra att ha något att se fram emot.
Igår bestämde jag mig för att prova att inte sova något på dagen.(Brukar vanligtvis tuppa av vid 9-tiden och sova ett par timmar i princip varje vardag) Det var inget bra beslut att avstå från sömn. Jag blev mamman from hell! Fräste och skrek som en vilde. Så nu vet jag att jag ska lägga mig när jag har möjlighet att få mig en liten tupplur. För allas bästa!
 
 
När jag inte mår bra så bakar jag... Tyvärr så blir det inte lchf utan "vanligt" bröd och fikabröd. Men samtidigt så spelar det ingen roll för jag äter det inte utan bakar för att tömma hjärnan och vila skallen. Familjen blir glada över att för en gångs skull så får de äta slisk 😊 Mina barn är absolut inte vana med sånt utan det är sånt som andra får. 
Blir tyvärr inte piggare ändå sover jag och sover och sover. Det trista vädret gör nog sitt till, det har regnat i flera dagar.