Hade precis skrivit ett långt inlägg och så råkade jag komma åt "homeknappen" på mobilen och allt försvann.
Nåja... Dagens intag, fettkaffe, äggstanning och korv, kebab och potatisklyftor. Det blev för mycket kolhydrater men det får bli så idag.
Dagens positiva,
* solen skiner från en klarblå himmel och det är helt vindstilla.
* idag fryser jag INTE
* semesterschemana (hur säger man?) är klara för vikarierna( nu är det bara att hålla andan och hoppas att de dyker upp som de ska hela sommaren)
 
Sommarplaneringen har tagit mig och en av min personal 3 hela dagar. Min chef har dessutom suttit med den i säkert lika många dagar innan hen med. Plus att hen har skött rekryteringen av vikarier under x antal dagar. Folk förstår nog inte hur tidskrävande det är! Dessutom har jag fått träsmak i baken av att sitta på vanliga trästolar i konferensrummet med alla scheman utbredda över bordet 😜
 
Åkte direkt till sonens fotbollsmatch efter jobbet. Kan säga att jag INTE var rätt klädd för det. När solen sken och det var vindstilla så var det superskönt men när det blåste så kändes det som kalla vintervindar. Ligger nu nerbäddad under täcket och försöker att tina upp. Det går rejält bra med kosten, har så fullt upp på jobbet så jag hinner inte ens med att bli hungrig. 
Dagens intag, frukost fettkaffe, lunch äggstanning och korv, middag köpt skinksallad. 
Dagens positiva
* sonens lag vann med 7-0, det gjorde att det var värt att frysa 😜
* har haft en 9 veckor ung valp sovande i min famn över en timme på arbetstid 😍
* jag börjar att känna sug efter att träna igen 💪
 
 
* vätskan lämnar min kropp
* jag känner mig på hugget, maten går bra
* jag får göra tidig kväll ikväll för vi har inget inbokat