ställde mig på vågen i morse... 137,2, dvs. +1,6 kg. Fattar inte vad jag gjort för fel... Hoppas att det beror på att jag sovit och druckit för lite(har slarvat med vattenintaget sista veckan), annars vet jag inte hur jag ska göra för att minska i vikt. :-(
Äter(dricker) fettkaffe till frukost, dricker 1 mugg kaffe med en gräddskvätt när jag kommer till jobbet, äter lunch, äter middag + kaffe m. lite grädde.
That's it! Äter jag för mycket? Äter jag för lite? Less.nu

3 kommentarer

Nattis

30 Sep 2014 17:36

Vad är fettkaffe?
Kan det vara en platå som du hamnat i?

Fortsätt kämpa :)

Själv har jag just börjat kämpa, förresten jag har en oktoberchallenge hos mig kanske vill du hänga med där vi är få men med kampvilja :)

Svar: Kaffe som mixas med smör och kokosolja. Gott och mättande.
C

Hundrafemtiotre

01 Oct 2014 00:12

Tålamod vännen, tålamod!

Har du testat att lägga in allt under en dag i någon "näringsapp"?

Själv orkar jag inte göra det längre, körde Matdagboken förut, men ibland testar jag för att se hur långt ner i diket jag har kört. Det var så jag kom på att jag optimalt borde ligga på 150 gr fett - och inte 300 gr/dag som var fallet.

Om du inte orkar bry dig - sov!

Kramiz! ;-)

Svar: Du vet hur det är... jag vill INTE se plussiffror... :-( Jo, jag har testat nån gång förut. Får väl göra det igen... MEN sova är prio ett trots allt! :-)

Kram!
C

Biggie

03 Oct 2014 16:14

Fast plussiffror en vecka kan bero på så många saker. Behöver inte betyda att du "gjort fel". Man går upp och ner, står still i bland, rasar ibland.

Kram

Kommentera

Publiceras ej